Вітаємо викладачів Європейського університету з отриманням сертифікатів підвищення кваліфікації в рамках Всеукраїнського проєкту «Підприємницький університет»

Вітаємо викладачів Європейського університету з отриманням сертифікатів підвищення кваліфікації в рамках Всеукраїнського проєкту «Підприємницький університет»! 🥳🤓👏

Протягом весняного семестру 2021/2022 навчального року, попри труднощі та складні реалії роботи в умовах війни, викладачі Європейського університету не зупинили своє навчання на курсах підвищення кваліфікації з інноваційного підприємництва і управління стартап проєктами за програмою «Підприємницький університет».

Ініціатива “Підприємницький університет” реалізується мережею стартап-інкубаторів YEP спільно з Міністерство освіти і науки України, Міністерство цифрової трансформації України, Дія.Бізнес, Міністерство молоді та спорту України, Ukrainian Startup Fund, Genesis за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

На курсах викладачі опановували новітні методики технологій стартапів, дизайн мислення, брейнстормінгу ідей, інноваційного проєктування, прототипування, digital маркетингу, Project менеджменту, пітчингу та реалізації стартапів під час онлайн буткемпів від досвідчених фахівців- практиків, менторів та експертів від бізнесу, стартаперів. Учасники курсів практикувалися у розробці усіх етапів стартапу, запропонувавши власні ідеї і працюючи над ними у створених викладацьких командах з різних університетів України.

Тепер наші викладачі готові використовувати отримані нові матеріали, практичні кейси, інноваційні методики та власний досвід розробки проєкту при викладанні студентам у наступному навчальному році.

Спрямовуємо разом наші зусилля та інноваційні розробки на відновлення та розвиток економіки України!