05 квітня 2024 року на базі Уманської філії ПВНЗ «Європейський університет»  відбулася зустріч у форматі бізнес-тренінгу «Крафтовий бізнес в Україні: стан та перспективи розвитку в умовах воєнного стану» з Олександром Кожухівським.

Олександр Кожухівський – успішний підприємець та бізнесмен, засновник компанії Ucoffe Family, власник рекрутингової компанії 25К клієнтів в HORECА сегменті, волонтер, журналіст, блогер (500К). Бізнес-тренінг було проведено онлайн з безпосереднього місця виробництва та реалізації продукції https://mssg.me/9j5h4 .

У рамках тренінгу спікер зосередив увагу на сучасних умовах розвитку та підходах до організації діяльності в умовах воєнного стану.

Протягом тренінгу було проведено серію дискусійних панелей та практичних ситуацій, спрямованих на навчання учасників основам кавового бізнесу, включаючи вирощування, обробку, обжарювання кави та маркетингові аспекти діяльності. Крім того, обговорювалися можливості для волонтерської діяльності в цій галузі, зокрема, допомога військовим коштами, кавою, обладнанням тощо.

Учасники активно взяли участь у дискусіях та обміні думками, щодо того, як спільні зусилля можуть допомогти не лише розвинути бізнес, а й підтримати та збагатити громадські ініціативи в сфері кавового бізнесу. Тренінг також сприяв створенню нових контактів та мережі співпраці між учасниками. Захід виявився успішним та продуктивним. Він сприяв популяризації ідеї об’єднання бізнесу та волонтерської діяльності, а також надав можливість учасникам розширити свої знання та контактну базу. Дана ініціатива має потенціал для подальшого розвитку та впровадження подібних проектів у майбутньому.